Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Sigma BC 509: de eerste stap


Deze fietscomputer is bij iedereen bekend als de eerste fietscomputer. De simpele bediening en overzichtelijke functies maken hem ideaal voor iedereen die voor het eerst, een fietscomputer aanschaft. De computer houdt bij hoe hard u op dat moment gaat, hoe lang u al aan het fietsen bent en hoever u daarmee bent gekomen. Daarnaast houdt hij ook de totaalafstand en de reguliere tijd bij, zodat u ook niet steeds op uw horloge hoeft te kijken.

Informatie doorloop

Hoewel het scherm groot is, past dit er niet allemaal tegelijk leesbaar op. Daarom zit er een doorloop op, die de data éen voor éen laat langskomen. Natuurlijk kunt u deze doorloop ook uitzetten, wanneer u maar éen van deze gegevens wilt zien. Dit is gemakkelijk in het instelmenu aan te passen.

Simpele bediening

Het is al duidelijk dat dit apparaat simpel te bedienen is, maar ook de computer bevestigen op uw fiets is in een handomdraai gebeurd. Er is hiervoor geen gereedschap of expertise van een fietsenmaker nodig. Daardoor zit hij echter niet minder goed vast, dankzij het nieuwe systeem van Sigma. Geen enkel stuur of spaak-dikte is te afwijkend.

Over Sigma

Deze van oorsprong Duitse firma heeft technologische innovaties hoog in het vaandel staan. Alle producten worden tot in den treuren getest (in eigen laboratoria) voordat ze de fabriek verlaten en hun weg vinden naar de consument. Sigma heeft de laagste statistieken waar het producten betreft die weer geretourneerd worden, omdat ze niet aan de wensen of eisen zouden voldoen. De fietscomputers van Sigma zijn dan ook van een constante kwaliteit en hebben alle het felbegeerde Europese CE-certificaat. Al met al uitstekende producten voor een uitstekende prijs.

🚴‍♂️ Fietscomputer-expert
Logo