Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietscomputers met trapfrequentie

Fietscomputers zijn er in tal van soorten en maten. In de loop der jaren zijn er modellen op de markt gebracht die naast de basisfuncties, zoals het meten van snelheid, afstand en de weergave van tijd en datum, meer gespecialiseerde functies aangeven. Een voorbeeld hiervan is de trapfrequentie functie op een fiets computer.

Populaire fietscomputers met trapfrequentie op Bol.com

Omwentelingen per minuut

Voor de fietser die graag langere afstanden aflegt, recreatief of in wedstrijdverband, is het handig om een fietscomputer in huis te hebben waarmee ook de trapfrequentie wordt aangegeven. Dit is onder andere handig bij trainingsritten, zo kunt u in de gaten houden hoeveel pedaalomwentelingen u per minuut maakt en hoeveel de frequentie afwijkt van het gemiddelde.

Biedt vele mogelijkheden

Fietscomputer-expert heeft tal van verschillende fietscomputers van uiteenlopende merken in het assortiment. Desgewenst zijn er fietscomputers die de meest geavanceerde functies hebben en trapfrequenties maken daar onderdeel van uit. Zo houdt u goed in de gaten hoe de trapfrequentie verschillen zijn als u bergopwaarts gaat, op het platteland fietst of de wanneer u een afdaling maakt. Uiteraard zal de trapfrequentie ook afhankelijk zijn van de ingeschakelde versnelling. Bij fietscomputers met bijgeleverde software kunt u na afloop thuis de verschillen zien. Ideaal dus voor fietsers die hun vorderingen nauwgezet willen bijhouden.

🚴‍♂️ Fietscomputer-expert
Logo