Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Hoogtemeter fietscomputers

Fietscomputers zijn er in tal van soorten en maten. In de loop der jaren zijn er modellen op de markt gebracht die naast de basisfuncties, zoals het meten van snelheid, afstand en de weergave van tijd en datum, ook meer gespecialiseerde functies hebben. Zoals een hoogtemeter op een fiets computer.

Fietscomputer met hoogtemeter kopen op Bol.com

Vele hoogtefuncties

Op fietscomputer-expert vindt u veel verschillende soorten fietscomputers. Van vrijwel elk merk zijn er ook fietscomputers met ingebouwde hoogtemeters verkrijgbaar. Veelal kunt u dan op de display van uw fietscomputer zowel de gemiddelde hoogte, de actuele hoogte en de maximaal bereikte hoogte aflezen. Veel van deze functies kunt desgewenst tegelijkertijd op het scherm van uw fietscomputer tijdens het fietsen zien. U hoeft dus niet vaak te ‘zappen’.

Ideaal voor de avontuurlijke fietsers

De fietscomputer is dus ideaal voor de fanatieke fietser die graag op vakantie gaat in de bergen. Tijdens klimritten en afdalingen blijft u zo goed op de hoogte van uw positie. Ook als u puur voor uw plezier toert door de heuvels. Met fietscomputers die voorzien zijn van de nodige software, ook verkrijgbaar bij Frank , kunt u na afloop op uw pc terug zien waar u bent geweest. Ideaal dus voor trainingsritten en pleziertochtjes. Fietscomputers met hoogtemeters, onmisbaar in de bergen!

🚴‍♂️ Fietscomputer-expert
Logo