Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietscomputers met hartslagmeter

Fietscomputers zijn er in tal van soorten en maten. In de loop der jaren zijn er modellen op de markt gebracht die naast de basisfuncties, zoals het meten van snelheid, afstand en de weergave van tijd en datum, ook meer gespecialiseerde functies hebben.

Fietscomputers met hartslagmeter kopen op Bol.com

Met borstriem

Een voorbeeld van een extra ‘accessoire’ die aansluit bij de fietscomputer is de hartslagmeter. Zoals de naam al aangeeft wordt de hartslag gemeten en dit gebeurt door middel van een borstriem. Uw hartslag wordt dan draadloos doorgegeven aan uw fietscomputer, waardoor u tijdens het fietsen op elk moment goed op de hoogte kunt blijven van uw hartslag.

Ideaal voor het opbouwen van de conditie

Handig voor de fanatieke fietser die op elk moment goed op de hoogte wil blijven van vorderingen en veranderingen. Ideaal voor trainingsprogramma’s, maar ook de recreatieve fietser blijft zich zo beter bewust van zijn eigen lichaam en kan zien hoe zijn conditie verbetert. Bij fietscomputer-expert is er een grote diversiteit aan fietscomputers. De modellen met hartslagmeters zijn daarbij steeds meer in opkomst. De fietscomputer-merken op Frank hebben zich gespecialiseerd op het gebied van micro elektronische producten en sensoren. De hartslagmeters zijn daardoor net als de fietscomputers van een hoogwaardige kwaliteit.

🚴‍♂️ Fietscomputer-expert
Logo