Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

VDO fietscomputers

VDO is een toonaangevende speler op het gebied van elektronica-onderdelen in de fietsindustrie, waaronder veel fietscomputers. Steeds meer mensen gebruiken een fietscomputer van VDO. Met dit merk kiest u voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Koop online de VDO fietscomputers op Bol.com

Alle snelheids- afstandsfuncties

De fietscomputers van VDO zijn ideaal voor fietsers die niet alleen een ritje willen maken, maar ook op de hoogte willen blijven van de belangrijkste snelheids- afstand en tijdgegevens. U wilt bijvoorbeeld niet alleen de actuele snelheid, maar ook het maximum en het gemiddelde te zien krijgen.

Analyse van trainingsdata

Meerdere functies kunt u tegelijkertijd bekijken op de displays van de fietscomputers van VDO, die er in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, draadloos en met draad. Verder zijn er fietscomputers waarmee u dankzij de meegeleverde software de trainingsdata op uw pc kunt analyseren. Ideaal voor de fanatieke fietser die goed op de hoogte wil blijven van zijn vorderingen. U kunt bijvoorbeeld meteen zien of u een constant tempo heeft gefietst.

Veel omgevingsdata

Allerlei andere functies met betrekking tot fietscomputers zijn ook mogelijk bij VDO. Zoals bijvoorbeeld modellen waar ook de temperatuur en de hoogte gemeten wordt. Ideaal voor als u in de op vakantie door de bergen wil fietsen, hoogte- en temperatuurverschillen staan meteen op de display van de fietscomputer.

🚴‍♂️ Fietscomputer-expert
Logo