Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Sigma fietscomputers

Sigma Sport is een wereldwijd bekend merk dat producten levert voor de fietsindustrie. Zowel recreatieve fietsers als professionele wielrenners gebruiken de producten van Sigma met veel plezier, waaronderΒ fietscomputers. β€˜Forever better, the joy of speed’ is de filosofie van Sigma. Innovatieve en hoogwaardige producten dat is waar Sigma voor staat. De fietscomputers zijn altijd van uitstekende kwaliteit.

Beste Sigma fietscomputers online

Nooit stilstaan

Sigma blijft zich doorontwikkelen met een jong en dynamisch team. De fietscomputers van Sigma beschikken daardoor over de meest moderne functies. Bijna alles wat u wilt weten tijdens het fietsen is mogelijk met Sigma. Zo zijn er fietscomputers die in twee verschillende wielmaten zijn in te stellen, waarbij de tweede fiets automatisch herkend wordt. Er zijn fietscomputers van Sigma met achtergrondverlichting, fietscomputers waarbij de actuele temperatuur wordt aan gegeven, en fietscomputers met een stopwatch, countdown-teller en een programmeerbare afstandsteller. Uiteraard hebben de fietscomputers van Sigma meerdere functies en zijn er tal van combinaties mogelijk. Sigma maakt fietsproducten voor iedereen.

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Daarnaast zijn er accessoires voor bij de fietscomputers verkrijgbaar bij Sigma Sport. Zoals de hartslagmeter die de actuele, gemiddelde en maximale hartfrequentie meet. Met deze techniek is het mogelijk om uw vorderingen te meten ten opzichte van vorige ritten.

πŸš΄β€β™‚οΈ Fietscomputer-expert
Logo