Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Marwi fietscomputers

Marwi is één van de meest internationaal georiënteerde merken in de fietsindustrie en verkoopt wereldwijd talloze pedalen en zadels per jaar. Marwi is onder andere eigenaar van het in Nederland en België zeer bekende fietsmerk Union, waar ook tal van fietscomputers onder vallen. Het internationaal karakter zorgt er voor dat Marwi weet wat er speelt in de fietsindustrie en voorop loopt met nieuwe ontwikkelingen.

Koop online je Marwi fietscomputer op Bol.com

U blijft op de hoogte tijdens het fietsen

Marwi heeft ook de meest uiteenlopende fietscomputers in zijn assortiment. Zo zijn er fietscomputers voor de beginnende toerrijder, die goed op de hoogte wil zijn van de afstanden die hij aflegt en dat op de kilometer teller van de fietscomputer kan zien. Maar er zijn ook meer geavanceerde draadloze fietscomputers, voor de gevorderde wielrenner die vaker langere ritten maakt. Met de fietscomputers van Marwi kunt u in ieder geval altijd meerdere functies tegelijkertijd aflezen in de display.

Jarenlang duidelijkheid

Met de fietscomputers van Marwi heeft u een goed steuntje in de rug, waarmee u tijdens het fietsen goed op de hoogte bent van uw prestaties. Een sterk en degelijk product dat jarenlang mee kan gaan.

🚴‍♂️ Fietscomputer-expert
Logo