Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Draadloze fietscomputers

FietscomputersΒ waren vroeger standaard met draad verbonden aan de fiets, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer Vrijwel elk merk op het gebied van fietscomputers heeft tegenwoordig draadloze exemplaren in het assortiment.

Online een draadloze fietscomputer kopen op Bol.com

Montage is zeer gemakkelijk

Bij een draadloze verbinding worden de gegevens digitaal van de sensor (doorgaans bevestigd aan de voorvork) digitaal verzonden naar de fietscomputer. Een voordeel van draadloze fietscomputers is ook dat ze eenvoudig te monteren zijn, u hoeft immers niet in de weer met draden. Het is wel van belang tussen de fietscomputer en de sensoren niet te groot is.

Het oog wil ook wat

Daarnaast ogen draadloze fietscomputers een stuk fraaier dan de exemplaren met draad. U kunt ze eenvoudig op het stuur plaatsen en ze na het fietsen er van af halen. Bij fietscomputer-expert kunt u de meest uiteenlopende draadloze fietscomputers kopen.

Extra opties voor de fietscomputer

Draadloze fietscomputers zijn er in alle soorten en maten. Met extra grote displays bijvoorbeeld of modellen die multifunctioneel zijn, die u ook kunt afnemen en voor het hardlopen kunt gebruiken. De draadloze fietscomputers kunt u verfraaien met tal van accessoires zoals bijvoorbeeld stuurhouders of u kunt uw draadloze fietscomputer verbinden met een hartslagmeter.

Met een draadloze fietscomputer van een van onze merken heeft u sowieso een moderne en geavanceerde fietscomputer in handen.

πŸš΄β€β™‚οΈ Fietscomputer-expert
Logo