Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Alle fietscomputers

Net als bij de fietsen staan de ontwikkelingen op het gebied van fietsonderdelen en -accessoires absoluut niet stil. Ook op het gebied van fietscomputers zijn er de afgelopen jaren tal van ontwikkelingen geweest. Fietscomputers hebben steeds meer functies gekregen. Naast snelheids- en tijdsfuncties beschikken steeds meer computers over cadans-, hoogte- en navigatiefuncties.

Met een van deze fietscomputers wordt het fietsen nog leuker

De basisfuncties

Uiteraard zijn er voor de fietser die alleen behoefte heeft aan de hoognodige basisfuncties ook tal van fietscomputers te koop bij fietscomputer-expert. Fietscomputers waarop u functies op het gebied van snelheid, afstand, datum en tijd kunt aflezen. Tegenwoordig zijn er ook fietscomputers met meer specificaties beschikbaar, waarbij Frank een groot aantal modellen in het assortiment heeft. Zowel met draad als draadloos.

Extra functies

Multifunctionele fietscomputers zijn bijvoorbeeld voorzien van extra grote displays, zijn waterbestendig, hebben grafische weergave van het gekozen verzet en rondentellers, zijn desgewenst instelbaar op kilometers of miles en beschikken over temperatuur- en hoogtemeters.

Vele geheugenfuncties

Fietscomputers met uitgebreide geheugenfuncties zijn mogelijk dankzij bijgeleverde software. Zo kunt u na het fietsen uw prestaties en vorderingen ook thuis op uw eigen computer bekijken.

De grote merken

Het assortiment van fietscomputers bij Frank is uitgebreid en veelzijdig. Merken die wij vertegenwoordigen zijn onder meer CatEye, Ciclosport, VDO, O-Synce, en Sigma Sport. Voor een ieder is er voldoende keuze. Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg elk type fietscomputer.

πŸš΄β€β™‚οΈ Fietscomputer-expert
Logo